11. des. 2017

Nydelig gul krem (krem til f.eks suksessterte)

Denne kremen er så vanvittig god! Triks nummer 1 er å røre hele tiden for at den ikke skal brenne seg, og triks nummer 2 er å la den koke i noen minutter (husk å rør hele tiden), og triks nummer 3 er å la kremen avkjøle seg lenge nok for å bli skikkelig tykk og god.

Du trenger:
 6 eggeplommer
2,5 dl kremfløte
150 g sukker
3 ts maisenna
3 ts vaniljesukker
200 g kaldt smør
Ha eggeplommer, sukker, fløte og maisenna i en kjele. Varm opp og kok dette i noen minutter (4-5 min.), husk å rør hele tiden så det ikke brenner seg i bunnen. 
Når kremen er skikkelig tykk tar du kjelen av platen, og tilsetter kaldt smør og vaniljesukker. Visp godt sammen, så smøret smelter og det blir en jevn og fin krem.
Avkjøles helt før du bruker den. Desto lengre tid i kjøleskapet, desto tykkere blir den.
Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar